Основно ремонтиран и напълно обзаведен апартамент, готов за живеене, отдаване под наем или Airbnb.

Цена:
93000
Вид оферта:
Продава

Местоположение:

София, Център

Строителство

Тухла

Квадратура

35 m²

Обзавеждане

Обзаведен

Година

1930

Етажност

етаж

Вид имот

1-стаен

Код на офертата

5981

Позвънете сега на:
+359 887 613 033

Описание на имота

Основно ремонтиран и напълно обзаведен апартамент, готов за живеене, отдаване под наем или Airbnb. Намира се в пешеходната част на ул. Пиротска.

С малката си квадратура това бижу не е лишено от нищо. Перфектно организирано пространство, с отворен план и високи тавани, стигащи до 5.50 м, създават усещане за простор. На площта от 35 кв. м е разположена дневна, кухня и трапезария с работен кът и невероятна гледка през френски прозорец към стара София, коридор с баня и тоалетна, на второ ниво е обособена стилна зона със спалня.

Разпределението и обзавеждането са изпълнени по архитектурен и дизайнерски проект предназначен да обслужва четирима човека. Перфектен имот за инвестиция и отдаване под наем, както за краткосрочно ползване през онлайн платформи, така и за ползване от домакинство.

Имотът е със статут на апартамент разположен на тавански четвърти надпартерен етаж в тухлена масивна сграда БЕЗ АСАНСЬОР, има прилежащо избено помещение от 4 кв. м и идеални части от сградата и двора.

crosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram